15 september 2017

Inhoud2 Laat commentaar geven

Het principe van het systeem omvat de onzichtbaarheid van naden en sluitingen. Normaal gesproken rijst de vraag hoe zo' n dameskleding accessoire zich sluit en of het moet worden gerepareerd. Het mysterie ligt in een uitzonderlijke hechtende substantie, die de uiteinden van deze beha vasthoudt. Dankzij zijn componenten hecht hij perfect aan elkaar en valt niet op de grond.

Veel vrouwen kunnen wegblijven van enorme kosten en borst uitbreiding chirurgie zorgen met Fly Bra. Vrouwen zijn begonnen het geheim van hun welvaart te onthullen aan hun vrienden, familie en vrienden. Het is moeilijk om een verhoging van deze omvang te bereiken zonder uw lichaam te beïnvloeden. Dit is de snelste en beste oplossing die er is zonder reacties voor kleine borsten.

Zoals de naam al aangeeft, verwijst FlyBra naar een vrouwelijk kledingstuk dat gebruikt wordt om de borst in de gewenste vorm te vormen. Het object geeft de borst de ideale vorm zonder kleine overbodige elementen. De beha is onzichtbaar onder de kledingstukken en verheft de borst waardoor hij een perfecte vorm krijgt. Hoewel er een breed scala aan bh's is, zijn ze niet geschikt om dezelfde magie te gebruiken bij het dragen met een sexy jurk: een outdress met open rug of diepe hals, of een transparant shirt.

De onzichtbare Fly Brabh is onlangs op de markt, maar hij heeft de harten van het soort seks, waaronder die van mijzelf, al gewonnen. Deze bijzondere beha is ontworpen met als uiteindelijk doel het verbeteren van de borstconditie. Onder de vele verbeteringen is ook de anatomische structuur van het vrouwelijk lichaam overwogen, zodat deze bh uitzonderlijk comfortabel en gemakkelijk te dragen is.

De fundamentele component is de afwezigheid van veters en gespen. Normaal gesproken rijst de vraag hoe zo' n dameskleding accessoire zich sluit en of het moet worden gerepareerd. Het mysterie ligt in een uitzonderlijke hechtende substantie, die de uiteinden van deze beha vasthoudt. Dankzij zijn componenten hecht hij perfect aan elkaar en valt niet op de grond.

De FlyBra borstbh bevat twee met elkaar verbonden kopjes en bindingen.  Vrij van andere sluitingen zal helpen om de borst zodanig te beveiligen dat de borst naar buiten groeit en er een adembenemende halslijn wordt gevormd. In tegenstelling tot andere bh's heeft dit een aantal aandachtspunten die het onderscheiden van andere vergelijkbare objecten.

Hier zijn de belangrijkste:

Met de enkele snit heeft u geen problemen met het kiezen van het perfecte model voor uw borst. Fly Bra heeft een buitengewone ligatie, zodat je de grootte zonder veel moeite kunt aanpassen en je borsten een aantrekkelijke vorm hebben. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over meer moeite of ervaring om zo' n bh te dragen. Het is niet nodig om de negatieve effecten van een haak op de rug te testen, om te proberen deze enorme vallen te vermijden; er is geen behoefte aan woede voor de riemen die voortdurend vallen of omdraaien.

Om te laten zien hoe dit bh werkt kan ik een paar minuten nodig hebben om het te dragen, af te stellen en mijn borsten een onberispelijke vorm te geven; op dat moment waren er slechts een paar momenten nodig om FlyBra te dragen. Het belangrijkste is dat de beha zich perfect heeft aangepast zonder problemen.

Het is belangrijk om de huid te spoelen. Hiervoor kunt u een afwasmiddel of douchegel en gewoon leidingwater gebruiken. Was de borst en decolleté met warm water en droog deze licht af met een handdoek. Probeer geen crèmes, oliën of cosmetica aan te brengen. Mouw de bandjes en bevestig de bh aan de borst, zodat de beha stevig tegen de huid aan zit. Pas de banden aan en zorg ervoor dat de cups op de borsten blijven kleven, zodat u een aantrekkelijke halslijn heeft.

Tip - Om Fly Bra perfect te laten passen, drukt u de handpalmen een paar seconden in uw borstkas. Na deze druk blijven de cups intern kleven. De bh moet verwijderd worden in geval van douche of badkamer. De fabrikant raadt aan een voedende crème te gebruiken op borst en halslijn.

De beha heeft geen elastische delen, die door de fabrikant zijn weggehaald om het onzichtbaar te maken en het borstvolume naar buiten te laten uitzetten. In ieder geval is hier een samenvatting van de materialen die gebruikt zijn om de beha te maken:

De cups bestaan uit een zacht en zacht silicone. Ze hebben een glad oppervlak en zijn door middel van bindingen met elkaar verbonden. Er zijn geen rimpels of andere veters die ongemak kunnen veroorzaken wanneer ze worden gedragen.

Uitwendig zijn de kopjes bedekt met Lycra. Zijn beige tinten hebben praktisch de tint van de huid, zodat het zich met het lichaam vermengt. Hierdoor is deze bh zelfs onder de meest open kleding onzichtbaar.

De hoeken worden behandeld met een unieke kleefstof, waarvan de formule tenut is

Fly Bra

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Be the first to comment on "15 september 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*