Heeft ook u last van het vervelende en lelijke probleem van spataderen? Zijn spataderen uw leven zowel esthetisch als functioneel? Wat de oorzaak van uw spataderen, vanaf vandaag, ook in Italië, de praktische, economische en definitieve oplossing is gekomen om u te bevrijden van dit vervelende probleem.

Hoe? Het antwoord is: Varyforte!

Spataderen raken een groot deel van de wereldbevolking en zowel mannen als vrouwen. Hun begin kan echt onbruikbaar worden en tot een reeks complicaties leiden, vooral als de ziekte niet snel wordt behandeld.

We zijn geïnformeerd door de vragen over dit nieuwe product en hebben besloten om meer in detail te treden om u een waarheidsgetrouw overzicht te geven van de effectiviteit van Varyfort. Lees verder om te zien of Varyforte echt werkt, wat de prijs is, hoe je het bestelt en wat de voordelen zijn.

Varyforte is een crème waarvan de ingrediënten 100% natuurlijk zijn en die een definitieve oplossing biedt voor het probleem van spataderen. De crème kan door iedereen worden gebruikt en als hij dagelijks wordt aangebracht, helpt hij je meteen van jeuk af te komen.

Varyforte is de 100% natuurlijke oplossing voor de behandeling van spataderen, is het bestudeerd om een uitstekend alternatief te zijn voor dure laser procedures die vaak blijken ook riskant. Varyforte behandelt spataderen in alle delen van het lichaam snel en gemakkelijk.

Bovendien helpt deze crème gebroken haarvaten te behandelen en huidirritatie te verzachten. Het bevat 6 verschillende bestanddelen die de huid verzachten en hydrateren. Alle ingrediënten in Varyforte zijn van natuurlijke en biologische oorsprong.

Maar werkt Varyforte dan echt?

Het antwoord is ondubbelzinnig: ja! Varyforte werkt! En hij houdt zich aan wat hij beloofd had.

De honderden mensen die deze crème al hebben gekocht en uitgeprobeerd, vertellen ons dat.

De basis van het buitengewone succes ligt in de deskundige en geteste lijst van ingrediënten, waaronder

Varyforte moet volgens de op de verpakking vermelde doseringen en instructies worden aangebracht. De crème mag alleen op pijnlijke plaatsen of met zichtbare aderen en haarvaten worden aangebracht. Het is uiterst belangrijk om de crème twee keer per dag te masseren tot hij volledig is opgenomen. Zorg ervoor dat u niet te veel persen (dit kan de wanden van de aderen verder beschadigen).

Voor alle andere informatie over de aanvraag van Varyforte kunt u eventuele vragen stellen aan de telefoonoperator die contact met u opneemt zodra u het bestelformulier op de officiële productpagina hebt ingevuld.

Op dit moment vraagt u zich af:"Wat zijn de ingrediënten van Varyforte?

Om te beginnen herhalen we in de eerste plaats dat Varyforte een volledig natuurlijke samenstelling heeft en alleen ingrediënten van biologische oorsprong bevat.

Hierdoor is het een product dat geschikt is voor iedereen, zelfs voor mensen met een extreem gevoelige huid. Dit is waar we het over hebben:"Dit is waar we het over hebben

Het succes van Varyforte is ongelooflijk. Verschillende stuttisten hebben aangetoond dat 92 % van degenen die deze crème probeerden, zelfs na ongeveer tien dagen regelmatig gebruik een duidelijke verbetering bevestigde. In de meeste gevallen is totale genezing bereikt.

We herinneren u er ook aan dat Varyforte ook kan worden gebruikt als een preventie voor het optreden van elk type pathologie in de aderen.

U zult zeker denken dat een dergelijk goed product, dat in staat is om zo' n vervelende ziekte op te lossen, onevenredig duur zou moeten zijn.

Verkeerd!

Alleen in Italië en slechts voor een korte tijd kunt u Varyforte kopen tegen een zeer voordelige prijs met een korting van 50% van de prijs!

Varyforte kan u slechts 39 euro bedragen in plaats van 78 euro.... en bestellen is erg eenvoudig, u hoeft alleen maar verbinding te maken met de officiële site van het product, het bestelformulier in te vullen en te wachten tot de operator belt.

Als dit eenmaal gedaan is, hoeft u alleen maar te wachten en binnen enkele dagen ontvangt u Varyforte comfortabel thuis. Vergeet niet dat er geen aanbetaling nodig is. Varyforte zal bij levering rechtstreeks of rechtstreeks naar de koerier gaan.

Bezoek de officiële Varyforte_N << < < << << Varyforte website

Om de effectiviteit van deze wonderbaarlijke crème te demonstreren, doen we verslag van enkele recensies van Varyforte die we op de online vrouwenfora hebben gevonden, hier zijn wat ze zeggen:.

Claudia, 39 jaar oud.

Varyforte werkt echt! Er valt verder niets toe te voegen. Het is een heerlijke crème die mij eindelijk bevrijdde van de verschrikkelijke spataderen die me niet toestonden om mijn benen onbedekt te dragen. Probeer deze crème uit, je zult versteld staan.

~Claudia, 39 jaar oud

Deze crème werd gekocht van mijn vrouw. Ik was aanvankelijk sceptisch omdat ik de afgelopen jaren veel geprobeerd had om de pijnlijke spataderen te verwijderen. Met mijn grote opluchting werkte het! In de Zon

Intoxic zuivert het lichaam d tot parasieten en wormen in een cursus.

Opgelet! Parasieten! Zij zijn bronnen van infectie- en kankerziekten. Ze beïnvloeden uw lever, longen, hersenen en hart.

Ze kunnen tot 40 cm groot worden en in 1 keer 250 eieren leggen

Gecontroleerd op tekenen van infectie!

Hoe komen parasieten in het lichaam terecht?

Een product gecertificeerd en aanbevolen door praktijkmensen om zichzelf te bevrijden van parasieten thuis.

Het kan worden toegediend door kinderen. Het bestaat uitsluitend uit het genezen van planten die verzameld zijn op ecologische plaatsen.

Het heeft geen bijwerkingen (in tegenstelling tot chemische tabletten die duizeligheid, misselijkheid, braken, biochemische parameters van de lever in gevaar brengen.

Een volledig natuurlijk en veilig product, en dus zonder recept te kopen.

Beren gal

Verwijdert voorzichtig parasieteneieren

Ferula

virussen, schimmels en bacteriën vernietigen

Sap van vruchtensap Opsomming

parasieteneieren ontleden en corrumperen zachtjes

Overzicht van 20 hulpcomponenten

herstelt de bescherming van interne organen

Debora, Napels

In 2011 werd ik geconfronteerd met een probleem van de Opistorchiasi. In die tijd was mijn conditie kritisch. Het begon allemaal met het feit dat ik een voortdurend ongemak had. Na het onderzoek ze vertelden me dat ik de plaagtesten moest doen. Zij vonden de eieren van Opisthorchis. Ze behandelden me in een besmettelijk ziekenhuis met chemische drugs. Een jaar later zijn de plagen weer teruggekeerd. Ik doe een beroep op populaire remedies. Het meest effectief en effectief is de Intoxic. Na 2,5 jaar voel ik me erg goed! Waren weg gegaan allergie, fiaton, zwakte, zwakte, duizeligheid, pijn aan de rechterbovenkant kwadrant, tong en geworden van normale kleur, darm begon te werken als een horloge!

Isabel, Milaan

Op internet heb ik de samenstelling van Intoxic zorgvuldig bestudeerd, ik heb de commentaren gelezen. Natuurlijk had ik een aantal angsten: of het me nu helpt of niet, maar na telefonisch contact met de consultants besloot ik te proberen. Ik heb de aanbevelingen zeer nauwgezet opgevolgd. Aan het eind van de cursus veranderde alles. Ik was in goed humeur, de werkprestaties waren verbeterd. Toen ik de resultaten kreeg, sprong ik met vreugde! Er was geen parasiet meer. Ik stel me voor dat ze tot 40 cm in mijn darm konden groeien! Hartelijk dank, u hebt mij genezen!

Beatriz, Rome

VI VERY RINGRACE voor zo' n prachtig product! Onze zoon was vaak ziek, de dermatitis was het eenvoudigste! De constipatie, dan diarree, geen eetlust, bleek, met een constante pijn in de buik en no-niet en pijn in de buik. We hebben alles gedaan! De beslissing is reeds genomen om over te schakelen naar geneesmiddelen? Minder slecht dan dat hij onze tante uit de provincie kwam bezoeken, zag hij hem en onmiddellijk beter dan een dokter die het kind overkomt! Dat is wat het betekent om het leven te ervaren! Hij adviseerde Intoxic. Heer God God! Een maand later kon het kind niet meer herkend worden. Een gezond, sterk en actief wezen! En vooral het verlangen om te studeren is ontstaan! Nu ben ik voorzichtig dat geen enkele parasiet ons leven niet kapot zou maken!

Giovanni Sanzioni. Medisch toxicoloog van hogere categorie, kandidaat voor medische wetenschappen.

Ziekten veroorzaakt door parasieten als gevolg van hun frequentie zijn op de tweede plaats na verkoudheid. Nu zijn er veel middelen tegen parasieten, maar een van de eerste en Intoxic, heeft zich in tien jaar bewezen als een betrouwbaar hulpmiddel met het snelste resultaat. Ik schrijf Intoxic voor aan mijn patiënten voor de behandeling en preventie van parasitaire infecties.

Uitstekende huid, haar en nagelcondities. Het jongste aspect. Allergie is verdwenen!

De normale avond digestión sera. El sueño profundo y se se cansara menos en el trabaja. ¡Usted pees tiempo para todo!

Pest plagen zijn voor altijd uit je leven verdwenen, en daarmee ook ziekten! U en uw familie - u bent in goede gezondheid!

Vigilasalute. it

Index

Ever heard of Germitox? Yet it is perhaps the most effective pesticide drug ever. Composed in pills, Germitox is able to effectively fight intestinal parasites by blocking their production and regrowth. This helps to eliminate pests quickly, painlessly and permanently. Based on new discoveries in the field of pest control, the European pharmaceutical industry has succeeded in creating a drug by increasing its parasitic removal capacity disproportionately. The function of Germitox, however, is not only to eliminate too much parasites, but also to act on damaged intestinal tissues and restore them. Pest toxins are eliminated and cleansed of the organism. Germitox is able to deal equally effectively with both normal parasitic worms and fungi. Germitox is sold in cans with pills costing about 80 euros, but often and willingly you can find it on offer at a better price. An opportunity not to be missed!

Although its cost is for all pockets, its operation is also suitable for everyone. It doesn't matter whether you have been infected with bacteria and worms for too long or not. The only difference is that in the first case, Germitox will take a little longer to decrease the concentration of harmful organisms. The positive function of Germitox has been studied and demonstrated by laboratory tests, as well as by the opinions and reviews of the users who tested the product. Despite the effective operation of Germitox, it is a completely natural product. Among its ingredients, in fact, red algae are not noted, able to protect organs such as the heart, intestines, liver and lungs from the attack of parasites performing the same function as the thyme oil; theanaceto, able to completely neutralize the eggs of intestinal worms; without forgetting cinnamon, a food that can create a natural habitat unsuitable for the natural environment. Among the main ingredients of Germitox are also French algae, whose high concentration is able to combat toxins released by bacteria, fungi and worms. Finally, black garlic, which is responsible for cleansing the intestinal tract and eliminating internal rotting, cannot be ignored.

To optimize the function of Germitox, you need to take the medication 2 times a day about 30 minutes after the main meals. Simply swallow the pill accompanied by a glass of water. The course of healing from the infection of worms and intestinal fungi lasts 30 days. The first signs of improvement will be seen practically immediately, after only a few intakes. However, doctors recommend that you do the full medical course, so that you can also remove egg residues from the intestinal flora. After 30 days of Germitox treatment, complete healing of intestinal bacteria, worms and fungi and their prevention after the treatment cycle is guaranteed.

Immediately after taking Germitox, the gastro-intestinal tract is stimulated, including the intestine, stomach and liver. The work of the kidneys, the bodies responsible for purification, is immediately normalised. It has no side effects, as it is a completely natural drug. For this you can take it at all ages. Some of its ingredients help to significantly improve the immune system, increasing the body's ability to defend itself. The larvae and worms are expelled practically immediately; on the fungi and bacteria, a preventive action is carried out first, in order to stop their multiplication. After the expulsion of the adult subjects, the laying eggs are neutralized, with their subsequent elimination. The purification of the body from various parasites, therefore, is carried out at 360° and ranges from the neutralisation phase of the parasites themselves to their elimination from the body. In addition, Germitox contributes to the strong impact on the pathogenic nature of the various parasitic processes that develop in the intestine. Acting as an anti-inflammatory substance, Germitox helps to stop the development of possible allergic reactions.

Since the date of Germitox's release, there have been many people who have been able to prove its correct functioning. The opinions and testimonies of those who could verify the real effectiveness of Germitox are really many and very positive. The Germitox, in short, does not seem to have disappointed the expectations and has fully fulfilled its function. The few negative testimonies are mostly due to misuse of the drug, which was carried out without taking into account the methods of intake. For the rest, the drug has proven its potential in combating infection with fungi, worms, bacteria, protozoa, algae and the simplest. Average number of votes received

Fresh Fingers supports the treatment of all types of fungi, regardless of the stage of development. The perfectly composed cream exhibits unique properties, which allow it to penetrate even through the rough layers of skin, because it quickly dissolves the old layers of epidermis. The cream can be used in cases of aggressive fungus development as well as in everyday preventive purposes. The manufacturer assures that several dozen tests prove that there are no contraindications to its application and do not cause side effects.

The most common cause of foot mycosis development is dermatophytic fungi infection, which attack everything that is connected with keratin protein, i. e. epidermis, nails and hair. In addition, there are no high requirements, because it is enough for the heat to be warm, humid, maybe also dark and the mycosis will have excellent conditions for development.

The cream makes the feet free from fungal diseases, and the skin is smooth and fragrant.

Flotrymazole - organic chemical compound, imidazole derivative, a locally acting antifungal agent. It is practically not absorbed by the skin and is only slightly absorbed by the mucous membranes. Farnesol - it has an effect on closing sweat glands and reducing the growth of bacteria, which make the sweat emitted has an unpleasant smell. It also has some antiseptic and softening effects, giving the skin a light floral fragrance for a long time, Vitamin E softening and eliminating exfoliation. It has the ability to neutralize free radicals, is built into the layers of epidermis and cell membranes structure, protecting against oxidation and destruction of the lipid layer of epidermis. essential oil - it evokes a comfortable feeling of cooling and gives the foot a pleasant smell (source of description of the composition; chemistry drugs, AM Pozna?, Pozna? 2006, Wikipedia)

The effects of the supplement are not always the same and may differ from those presented on the website. The presented product (fresh fingers) is not a medicine, it is a supplement. If you have health problems, consult your doctor or pharmacist. Product information is taken from Wikipedia and the manufacturer's website. The content of this website does not constitute any advice, including health or dietary advice, and the subject is not responsible for the consequences of complying with the content of this website.

Inhoud2 Laat commentaar geven

Het principe van het systeem omvat de onzichtbaarheid van naden en sluitingen. Normaal gesproken rijst de vraag hoe zo' n dameskleding accessoire zich sluit en of het moet worden gerepareerd. Het mysterie ligt in een uitzonderlijke hechtende substantie, die de uiteinden van deze beha vasthoudt. Dankzij zijn componenten hecht hij perfect aan elkaar en valt niet op de grond.

Veel vrouwen kunnen wegblijven van enorme kosten en borst uitbreiding chirurgie zorgen met Fly Bra. Vrouwen zijn begonnen het geheim van hun welvaart te onthullen aan hun vrienden, familie en vrienden. Het is moeilijk om een verhoging van deze omvang te bereiken zonder uw lichaam te beïnvloeden. Dit is de snelste en beste oplossing die er is zonder reacties voor kleine borsten.

Zoals de naam al aangeeft, verwijst FlyBra naar een vrouwelijk kledingstuk dat gebruikt wordt om de borst in de gewenste vorm te vormen. Het object geeft de borst de ideale vorm zonder kleine overbodige elementen. De beha is onzichtbaar onder de kledingstukken en verheft de borst waardoor hij een perfecte vorm krijgt. Hoewel er een breed scala aan bh's is, zijn ze niet geschikt om dezelfde magie te gebruiken bij het dragen met een sexy jurk: een outdress met open rug of diepe hals, of een transparant shirt.

De onzichtbare Fly Brabh is onlangs op de markt, maar hij heeft de harten van het soort seks, waaronder die van mijzelf, al gewonnen. Deze bijzondere beha is ontworpen met als uiteindelijk doel het verbeteren van de borstconditie. Onder de vele verbeteringen is ook de anatomische structuur van het vrouwelijk lichaam overwogen, zodat deze bh uitzonderlijk comfortabel en gemakkelijk te dragen is.

De fundamentele component is de afwezigheid van veters en gespen. Normaal gesproken rijst de vraag hoe zo' n dameskleding accessoire zich sluit en of het moet worden gerepareerd. Het mysterie ligt in een uitzonderlijke hechtende substantie, die de uiteinden van deze beha vasthoudt. Dankzij zijn componenten hecht hij perfect aan elkaar en valt niet op de grond.

De FlyBra borstbh bevat twee met elkaar verbonden kopjes en bindingen.  Vrij van andere sluitingen zal helpen om de borst zodanig te beveiligen dat de borst naar buiten groeit en er een adembenemende halslijn wordt gevormd. In tegenstelling tot andere bh's heeft dit een aantal aandachtspunten die het onderscheiden van andere vergelijkbare objecten.

Hier zijn de belangrijkste:

Met de enkele snit heeft u geen problemen met het kiezen van het perfecte model voor uw borst. Fly Bra heeft een buitengewone ligatie, zodat je de grootte zonder veel moeite kunt aanpassen en je borsten een aantrekkelijke vorm hebben. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over meer moeite of ervaring om zo' n bh te dragen. Het is niet nodig om de negatieve effecten van een haak op de rug te testen, om te proberen deze enorme vallen te vermijden; er is geen behoefte aan woede voor de riemen die voortdurend vallen of omdraaien.

Om te laten zien hoe dit bh werkt kan ik een paar minuten nodig hebben om het te dragen, af te stellen en mijn borsten een onberispelijke vorm te geven; op dat moment waren er slechts een paar momenten nodig om FlyBra te dragen. Het belangrijkste is dat de beha zich perfect heeft aangepast zonder problemen.

Het is belangrijk om de huid te spoelen. Hiervoor kunt u een afwasmiddel of douchegel en gewoon leidingwater gebruiken. Was de borst en decolleté met warm water en droog deze licht af met een handdoek. Probeer geen crèmes, oliën of cosmetica aan te brengen. Mouw de bandjes en bevestig de bh aan de borst, zodat de beha stevig tegen de huid aan zit. Pas de banden aan en zorg ervoor dat de cups op de borsten blijven kleven, zodat u een aantrekkelijke halslijn heeft.

Tip - Om Fly Bra perfect te laten passen, drukt u de handpalmen een paar seconden in uw borstkas. Na deze druk blijven de cups intern kleven. De bh moet verwijderd worden in geval van douche of badkamer. De fabrikant raadt aan een voedende crème te gebruiken op borst en halslijn.

De beha heeft geen elastische delen, die door de fabrikant zijn weggehaald om het onzichtbaar te maken en het borstvolume naar buiten te laten uitzetten. In ieder geval is hier een samenvatting van de materialen die gebruikt zijn om de beha te maken:

De cups bestaan uit een zacht en zacht silicone. Ze hebben een glad oppervlak en zijn door middel van bindingen met elkaar verbonden. Er zijn geen rimpels of andere veters die ongemak kunnen veroorzaken wanneer ze worden gedragen.

Uitwendig zijn de kopjes bedekt met Lycra. Zijn beige tinten hebben praktisch de tint van de huid, zodat het zich met het lichaam vermengt. Hierdoor is deze bh zelfs onder de meest open kleding onzichtbaar.

De hoeken worden behandeld met een unieke kleefstof, waarvan de formule tenut is

Ludmilka, laat een commentaar achter

Er vindt marteling plaats op verschillende delen van het lichaam, waaronder het hoofd, de gewrichten, de wervelkolom of wervels en de rug. De veel voorkomende en achterwaartse kwellingen worden het meest erkend. Dit creëert ons vermogen om te werken, te bemiddelen, te ontwikkelen, te mengen en zelfs te bewegen. Dit vereist dan ook een aanpak om een reactie te vinden die in tegenspraak is met het uiteindelijke doel en een noodmaatregel in het geval dat dit gebeurt.

Sommige mensen bezoeken de doktersvoorzieningen als ze bang zijn. Sommigen gaan zelfs voor behandeling, zoals yoga door dames in het algemeen. Terwijl je in pijn en nood hebt aan kwellende hulp, hoef je niet zulke kolossale maten van fortuin en tijd te besteden, maar er is het beste antwoord voor jou. Het heet Bewegingsvrij. De crème zal u helpen radiofrequentie, epidurale infusies te verwijderen, te gaan voor ruggengraatstimulatoren en weggooien van eventuele ongemakken die u ervaart om de pijn te stoppen.

Motion Free verwijst naar een crème/gel die een formule bevat die gebruikt wordt als onderdeel van de behandeling van rug- en gewrichtspijn. Het object kan ook worden gebruikt om verschillende soorten foltering in het lichaam te behandelen. Het is gel en het wordt op afstand bediend op het lichaam. Het is al gebruikt om pijn in de knieën te behandelen, maar daarnaast is het ook in overweging genomen dat de crème verschillende kwellingen van het lichaam kan genezen.

Merk op dat het artikel in crèmevorm is. Het gebruik van Bewegingsvrij is extern. Allereerst wordt de rug of het gebied dat bang is gereinigd om grond en kiemen te verdrijven. De wijk wordt dan laten drogen. Daarna wordt een kleine hoeveelheid gel op de handpalm geplaatst en tegen het getroffen gebied geschuurd. De zone wordt gedurende ca. 10-15 gekneed. De room wordt dan volledig geconsumeerd. Spoel de room niet gedurende 60 minuten om een sterke assimilatie te bereiken. Laat deze 2 of 3 keer per dag draaien voor betere resultaten.

Bij het werken of het voltooien van onze dagelijkse oefeningen, geven we ons lichaam de mogelijkheid om fysiek leed te lijden. Op verschillende delen van het lichaam komt de agonie voor. Dit kan veroorzaakt worden door ongelukken, klachten; verschrikkelijk voedsel kan leiden tot gastro-intestinaal trauma en erfelijke aanleg van de persoon. Dus we draaien dat we onhandig zijn en als de pijn en het verlangen op een ander niveau blijven doorgaan, vinden we dat ons lichaam er niet mee om kan gaan. De crème is gemaakt en heeft een recept dat u zal helpen het volgende te bereiken:

Het product Bewegingsvrij helpt bij gebruik om artrose en osteochondrose en osteochondrose efficiënt te genezen en te voorkomen. Het helpt spierkrampen te genezen. De crème is ook aanbevolen door velen voor degenen die lijden aan neurotherapie en ernstige pijn in de rug, gewrichten, voeten, enkels of benen.

Vergeleken met injectie beschadigt de crème de weefsels en structuren van het gewrichtssysteem niet. Aan de andere kant zal het geneesmiddel door de huid dringen en tegelijkertijd de symptomen verlichten en de structuur en functie van de gewrichten herstellen. Het resultaat van deze behandeling is zeer effectief dankzij de speciaal geformuleerde formule die in het product wordt gebruikt.

Veel mensen wereldwijd gebruiken het product vanwege de voordelen ervan als ik bij het elimineren van pijn kom. De voordelen van het product zijn de voordelen:

Om deze redenen moet dit ervoor zorgen dat u de crème probeert toe te passen als u wordt geconfronteerd met rugcomplicaties of gewrichtspijn veroorzaakt door de rug of het gewricht. Ingrediënten voor deze crème zijn natuurlijk en er zijn geen bijwerkingen. Het wordt aanbevolen om te worden gebruikt voor degenen die hoge rugpijn gebruiken met een gemiddelde/hoge intensiteit of gewrichtspijn. Hoewel het een snelwerkende crème is, denk ik dat het gecombineerd moet worden met verschillende massage sessies.

Massage kan ook thuis gedaan worden door een familielid, maar het is nog beter als u (financieel of tijdelijk) een gespecialiseerd kantoor mogelijk maakt. Ook is het een goed idee om voor het gebruik van crème/pillen een specialist te raadplegen voor een juiste diagnose.

Het product bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten die uit planten worden verkregen. De ingrediënten werden getest en bleken veilig te zijn. Het product veroorzaakt geen allergieën.

Het bevat kamfer met natuurlijke ontstekingseigenschappen. Het bestanddeel werd gebruikt om trauma te genezen en spieren van pijn te ontlasten. Het onderdeel stopt spiermoeheid.

Het bevat extracten van eucalyptus. Het wordt voornamelijk gebruikt in het product vanwege zijn opwarmende gevoel, dat wordt geleverd met pijnstillende eigenschappen gebruikt